Despre Blog

Bine ai venit pe Blogul de Marketing şi Resurse Umane!

Am lansat acest Blog în dorinţa de a pune la dispoziţia celor interesaţi cunoştinţele şi experienţa noastră în aceste domenii interesante, în permanentă dezvoltare.  Experienţa noastră în diferite domenii de activitate: comerţ en-gros, en detail, industrie, turism, educaţie, în paralel cu activitatea de la firma de consultanţă Asti Advertising ne a oferit o serie de lecţii, studii de caz  “pe viu” de marketing şi resurse umane.  Spre deosebire de studiile de caz din cărţile de economie, care preiau situaţii de la firmele mamut gen Coca Cola, General Motors pe pieţele americane, noi am întâlnit situaţii concrete de la firme care activează pe pieţele româneşti şi sau est – europene.

Am participat la diferite activităţi de gen, în diferite ipostaze: angajat la diferite firme de nivel regional sau naţional îm funcţii de specialitate sau de conducere, consultant pentru firme din cele mai diverse domenii şi profesori invitaţi la facultate.

Principiul nostru este că orice cunoştinţă îşi are rostul dacă este folosit în interesul comunităţi şi este făcut public. De aceea dorim să vă împărtăşim experienţele noastre, desigur cu respectarea confidenţialităţii unor informaţii de la clienţi.

Nu suntem nici noi chiar în totalitate altruişti. Un alt scop al acestui blog este să vă cunoaştem părerile, ideile despre aceste teme. De aceea, vă rugăm insistent să comentaţi posturile de pe blog cât mai sincer. Dorim să aflăm mai mult criticile, propunerile, dar nu respingem nici complimentele, din când în când.

Dacă doriţi să aflaţi mai mult despre noi sau activitatea firmei noastre, Asti Advertising puteţi să ne vizitaţi pagina noastră www.astiadvertising.ro sau să ne scrieţi pe office@astiadvertising.ro.

Salutări colegiale,

Benedek Adrienne şi Szekely Szilard